Jakten: De allerbedste kjoler til arbejde

helt sikkert, alle af os forstår, hvad Garderobe Fundamentals for Work Professional Women er beregnet til at have i deres skabe, men hvis du får en for allerførste gang eller erstatter en Du har brugt i jorden, det kan være en smerte at opdage nøjagtigt den ideelle inkarnation i butikkerne. I “The Hunt” gennemser vi butikkerne efter et grundlæggende produkt, som enhver dame skal have.
Hvad er dine fineste kjoler til arbejde i år, besøgende – hvad jager du efter, hvad elsker du såvel som hvilke kjole mønstre er du frustreret over? Jeg forstår, at en hel del besøgende ikke kan lide “Rufflepuff” -stilarterne, når de for eksempel telefon kalder dem.

For mine $ 0,02 er det, hvad jeg tror gør en fremragende kjole til arbejde:
Tykke tilstrækkelige stropper eller ærmer, som der ikke er nogen mulighed for, at bh -stropper vises med – Se efter lingeri -snaps inde i kjoler for at holde din bh på plads, eller bede din skrædder om at tilføje dem, hvis du har et problem med faldende bh -stropper
En arbejdsmæssig længde, der ikke er så stilfuld-normalt inden for en tomme af din knæsklædning (her var vores sidste diskussion om, hvornår en kjole er så kort til arbejde)
Hvis der er en spalte, stiger det ikke så højt, når du sidder (sæt dig ned såvel som spejltesten for at sikre FC Utrecht Trøje dig!)?
En i form, der er skræddersyet såvel som poleret dog ikke “bodycon” – ingen ønsker at arbejde lange timer i skinnt tøj!
Lommer, som kan være fremragende (fordi, ja, lommer!) Tilføjer dog ofte en stor del af bulk såvel som at forringe den slanke (jeg vil stadig altid have lommer, men det er mig.)
ærmer, som ligeledes kan være et dobbeltkantet sværd-ærmeløse stilarter vil uundgåeligt lagre meget bedre under cardigans såvel som blazere. Når det er sagt, er ærmeløst udseende ikke ordentligt for hvert kontor – så forstå din kontorkultur, hvis du planlægger at bruge en ærmeløs kjole af sig selv.

Endelig skal du bemærke, at du på nogle kjole -kjoler muligvis skal skære dine åbninger til nederdelen – hvis der er lidt X syet i bunden af ​​udluftningen, er det sandsynligvis ikke beregnet til at være der. Hvis dit kontor er meget konservativt, kan det være en god idé at inspicere vores guide til strømpebukser – for resten af ​​jer, hvis du jager efter noget behageligt at bære under dine arbejdskjoler, besøgende som disse komfortable “slip shorts” fra jockey; Du kan ligeledes se efter et væld af shapewear.
(OK et meget mere punkt: Hvis din kjole er en del af et pasningssæt, skal du sørge for at tørre alle dine stykker sammen, så de viser nøjagtigt det samme slid såvel som tåre.)
{Relateret: Undersøg vores guide til komfortable hæle!}
Denne udgivelse består af tilknyttede links såvel som Corporette® kan foretage provision til køb foretaget med links i dette indlæg. For meget flere detaljer se her. Sig tak så meget for din støtte!
Vi er en deltager i Amazon Services LLC Associates -programmet, et tilknyttet marketingprogram oprettet for at levere et indikerer for os at indgive gebyrer ved at linke til Amazon.com såvel som tilknyttede websteder.
Hvor man kan opdage fremragende kjoler til arbejde i 2022
Efter at have kigget rundt på en masse butikker i morges … er valg af slanke, hvis du ikke ønsker “Rufflepuff” -udseende, som masser af kommentatorer telefonopkald det. Der er en hel del niveauer af kjoler, racerback -kjoler, floofy kjoler såvel som så, så masser af små (eller maxi) kjoler, som ingen af ​​dem generelt er passende til arbejde. (Kend dit kontor, men i vores sidste diskussion om nederdellængde var en masse besøgende enige om, at knælængde eller lige over er den passende længde til arbejdskjoler.)

Generelt, brede slagtilfælde, hvis du er på jagt efter store kjoler til arbejde, ville jeg inspicere et par af disse butikker – ligesom hold øje Vores morgenarbejde rapporterer.
Mm.Lafleur
Af Mercer
Landers ende
Hobbs
Amour Vert
ASOS kan være vanskelige at foreslå enhver form for specifik kjole, da lagerændringer så ofte ikke kan huske ikke at huske deres utroligt overkommelige kjoler til arbejde …

Hvis du er på jagt efter meget mere konservative, standardkjoler til arbejde, er dette et par af vores mangeårige foretrukne kjoler …
Store kjole kjoler til arbejde

Nogle af de mest elegante kjole kjoler til arbejde fra 2022: en / to / tre / fire / fem (dog ikke visualiseret dog)

Plus-størrelse kjoler til arbejde

Nogle af de allerbedste kjoler i plus-størrelse til arbejde: sort / miljøvenlig / marineblå / burgunder / sort (dog ikke visualiseret) dog også)

Et par stilfulde kjoler, jeg kan lide på arbejde, ideelt nu …

Hvis du jager efter en overkommelig kjole (bortset fra den fantastiske kappe Elizabeth valgt for et par dage siden), er denne J.Crew Factory One et ganske godt valg – det er $ 69 TodAY, fås i 2 farver, størrelser 0-18.

Et andet virkelig overkommeligt valg er denne modale overskydende kjole fra Lands ‘End; Nogle farver er så lave som $ 23 i dag. Det tilbydes i regelmæssig, petite såvel som plus størrelser med et væld af forskellige farveindstillinger. En mere fremragende overkommelig mulighed: Denne lyse Eloquii-kjole, som vi har vist før, ned til $ 39 i dag såvel som tilbudt i 5 farver, størrelser 14-28.
Hvis puffærmer er i orden af ​​dig, er der et par forskellige farver såvel som tryk af denne ruched sidepuffe kjole fra Karl Lagerfeld; Nogle farver er så lave som $ 89 i dag. Hvis en høj cowlhals er meget mere din marmelade, skal du inspicere denne afsløringskjole, som fås i en række forskellige farver såvel som tryk.

Ud over den modale overskydende kjole, der er påpeget ovenfor, er Lands ‘End et fremragende område til vaskbare uldkjoler som den ovenfor (den fås i rutine såvel som plusstørrelser); De har ligeledes et par farver af en trættende, uanset hvor solid Ponte -kjole i regelmæssig, petite såvel som plus størrelser.

T-shirt kjoler er overalt denne sæson (jeg troede endda på at gøre et indlæg om nøjagtigt, hvordan man hæver en tee-shirts-kjole til arbejde), men det kan være virkelig vanskeligt at opdage dem, der er acceptabelt til arbejde. Jeg er virkelig sådan som dette valg fra J.Jill – ikke kun har det lommer, men det er tilgængeligt Wales fodboldlandshold Trøje i regelmæssig, petite, høj såvel som plusstørrelser. Det er $ 99, der tilbydes i en række farver.

Eileen Fisher gør ligeledes gode tee -skjorter kjoler i en række stoffer, såvel som teori har nogle gode tee -skjorter kjoler også ud nu.

Skjorte kjoler er betydningsfulde denne sæson, men det kan være lidt vanskeligt at opdage en, der ser ud som en kjole i stedet for en dækning eller “min kærestes skjorte.” Dette fra Everlane gør opgaven godt for en jævn $ 100; Det fås i 3 colorways, størrelser XXS-XL.

Foxcroft har ligeledes nogle gode tee -skjorte kjoler nu (Jeg er meget mere til fordel for de løse skift end de bælte, men din kilometertal kan variere.) Hvis du har lyst til at tilføje en nul til den evige pris, er denne Lafayette 148 ny York -kjole er fantastisk.

Jeg er ikke en stor fan af blomster, personligt, men denne Amour Vert -kjole er et fremragende eksempel på en, der er fantastisk til kontoret, synes jeg. Jeg kan godt lide, at nederdelen ikke er så lang eller floofy, ærmerne er ikke skøre (måske er det bare mig, men jeg kan ikke håndtere betydelige puffede blomster ærmer), så godt som det endda er lavet af en producent, der er vaskbar, genanvendt silke . Kjolen er $ 173- $ 278 ved Amour Vert (størrelser XS-XL).

Nogle andre gode valg til blomsterkjoler inkluderer Ann Taylor såvel som Talbots.

Denne kjole kan være min foretrukne i partiet – jeg kan godt lide den store bådneck, de drapey -ærmer, siden Ruching – det er også traditionelt dog sjovt. Som jeg påpegede ovenfor, har Mm.Lafleur masser af fremragende kjoler til arbejde.

Denne fås i fem farver, størrelser 0p-18, for $ 345. (Og det Palmeiras Trøje kan vaskes såvel som fremstillet med genanvendt polyester.)
Et andet brand med gode tilbud af Maker-vaskbare arbejdskjoler er af Mercer, hvor kjoler normalt er under $ 200-nøjagtigt det samme for det britiske brand Hobbs (størrelser 0-14).

På den dyrere side virker denne Piazza Sempione -kjole slående, men alligevel traditionel – jeg kan godt lide den læbestiftrød såvel som den skræddersyede, strukturerede stemning. Det er $ 895 hos Neiman Marcus, der tilbydes i størrelser 2-12. (Hvis du prøver at finde meget meget mere overkommelig dupe, skal du inspicere den afslørende kjole, jeg påpegede ovenfor.)

Læsere, hvilke kjoler kan du lide på arbejde i disse dage?
Kan du lide denne funktion? Undersøg andre nylige rater!

Add a Comment

Your email address will not be published.