Valg af den bedste markør til din hud – på budgettet!

Highlighters får disse kindben til at poppe og få dig til at ligne en rampe -dronning – strålende og glødende. Enhver, der elsker makeup, vil vide, hvor meget et antydning af den glød kan gøre en forskel for dit look. Hvis du elsker makeup, ved du, at magien en god markør kan gøre med dit udseende. Men den dårlige nyhed er, at disse små babyer slet ikke kommer billige! fret ikke. I denne artikel vil vi komme med nogle af de bedste markører, der passer dig (ifølge din hudfarve) og ikke bryde din bank på samme tid. Så læs videre for at vide mere!
Den første ting at fokusere på, når man køber en markør, er at beslutte dit budget og også finde ud af, om Wonder -produktet også passer til din hudfarve. Vi har opdelt denne artikel i sektioner baseret på din hudfarve for at gøre det lettere for dig at vælge den rigtige markør.

Highlights for Fair Skin:
For dem af jer, der er velsignet med en mælk og fersken hudfarve. Du har brug for farver som ‘iskolt lyserød’ og ‘iskolt sølv’ for at fremhæve disse kindben. Du kan også vælge fremhævere, der har en champagne -glans til deres navne. Du er nødt til at slå den perfekte balance mellem markøren og din hudfarve for at sikre, at du ikke ender med at se spøgelsesfuldt ud og bleg. De, der har røde undertoner, er et komplet nej, fordi de måske ender med at ødelægge den glød og give dig en unaturlig solbrun. Men hvis du virkelig ikke er fan af de iskolde pink, kan du dyppe noget af den bronze-markør for at give dig et perfekt solkysset look.
Kilde: Instyle.comHere er de bedste valg for fair hud:
Benefit Cosmetics High Beam Luminescent Complexion Enhancer:
Pris: Rs. 1899

Benefit’s produkter vurderer altid det højeste takket være deres langvarige og aldrig-falmende egenskaber. Denne er en no-brainer og har vundet priser for at være den bedste markør for mennesker med lys hud.

Køb nu
NYX Professional Bright Idea Illuminating Stick:
Pris: Rs. 750

Hvis lubne pinde er dine go-to-markører, er denne en billig og effektiv mulighed. Alt hvad du behøver er en stryg, og dine kinder får den æteriske glød. Plus, den lubne stick er ‘lommevenlig’ for ordspil beregnet. Det er meget rejsevenligt og kan spare dig for en stor indsats på grund af let anvendelse.

Køb nu
Urban Kashiwa Reysol Trøje forfald nøgen hud, der fremhæver væske:
Pris: Rs. 2000
Selvom det ikke er så dyrt som den forrige post, gør denne et godt stykke arbejde med at give dig en fejlfri glød på dine kinder. Bortset fra det skal denne indeholde perlepigmenter, der giver dig et iriserende look. Tilstedeværelsen af vitamin E og C -vitamin i det kan også hjælpe din hud med at se sundere ud end før. Regelmæssig anvendelse af dette produkt siges at forbedre tekstur på din hud, men når det er sagt, ville du ikke rigtig ønske at tilføje højdepunkter til dit hudplejebeskyttelse. Du kunne investere i et skønhedsserum i stedet! Imidlertid sværger en masse skønhedsbloggere ved denne markør og har givet den rave anmeldelser.

Køb nu
L’Oréal Paris True Match Lumi Powder Glow Illowinator N202 Rose
Pris: Rs. 999
En af de mest budgetvenlige fremhævere til dine fair damer, denne gør jobbet temmelig godt. Selvom det ikke ville vare evigt, vil markøren give dig en perfekt glans, der vil vare i næsten otte timer – hvilket er en temmelig anstændig aftale for os, især hvis vi får den til en sådan pris.
Denne er en stjæle og kommer i iskolde nuancer, der også kan fordobles som en rødme. Hvis du ønsker bare at dyppe nogle på dine kindben og ikke har en børste eller svamp praktisk, kan du endda bruge dine fingre til at blande den. Varmen fra dine fingre kan let hjælpe formlen med at sprede sig jævnt og se meget naturlig ud! Husk bare at vaske dine hænder, før du prøvede dette hack – ellers kan du ende med et breakout i stedet!
Køb nu
Highlights for Medium hudfarve:
De fleste indiske kvinder er velsignet med en medium hudfarve. Vi kalder det ‘velsignet’, fordi denne mørke farvetone ser godt ud med næsten alt og hvad som helst! Hundredvis af mennesker i Vesten forsøger at få en solbrun eller bruger en bronzer til at få en sultry hudfarve som os, så vi bør betragte os som heldige!
For mennesker med medium eller oliven hudfarve inkluderer markører, der fungerer bedst, dem, der følger med en blød, fersken gylden Sport Club Internacional Trøje glød. På denne måde ser din hud dugget ud, og på samme tid ligner du ikke en pandekage. Selv guldundertoner fungerer meget godt med denne slags hudfarve, og det er vigtigt, at du vælger dem. Den korrekte markørskygge giver dig en sensuel bronze glød, eller du kan ende med et frostigt look. Mennesker med denne type hudfarve skal bruge de jordagtige læberfarver til at opme deres oomph -kvotient yderligere. Så hvis du kanaliserer det strandgudinde -look, skal du bestemt investere i nogle af disse markører:
Kilde: CloudFront.Neturban Decay Naked Flushed Streak:
Pris: Rs. 3614
En must-buy for dem af jer, der vil have en fersken, garvet glød- denne tjener også et dobbelt formål med en rødme. og dem, der føler enLidt mere eventyrlysten kan også bruge det som en øjenskygge. Det giver en krom finish med kun en stryg. Den langvarige effekt af denne markør gør det også til en favorit hos mange partientusiaster.

Køb nu
NYX Professional født til at gløde! Liquid Illuminator:
Pris: Rs. 850
Det er cremet, det er smukt, og det er lige rigtigt for dem med oliven tonet hud. Den lysvægt-illuminator kan let blandes og omdanne dig til en hoved-turner i en jiffy. Dens slanke emballage gør det godt at bære rundt, og selvfølgelig er prismærket ikke så tung. En god investering for alle dem, der tror på kraften i flydende markører. NYX er også let tilgængelig i Indien lige nu – takket være online butikker som Nykaa og Amazon. Sørg dog for, at du køber fra de rigtige sælgere, fordi der er en masse falske produkter, der oversvømmer markedet. Ægte NYX -produkter er også tilgængelige i de fleste Sephora -butikker. Så gå videre og prøv denne!

Køb nu
L’Oreal Paris True Match Lumi Powder Glow Illowinator W102 Golden Dore:
Pris: Rs. 999
Den gyldne nuance af denne markør vil sløre dine ufuldkommenheder og give dig en strålende finish. Det får dig til at ligne en tropisk skønhed. Emballagen er enkel, men du skal muligvis investere i en god børste for at sikre, at markøren blandes godt og definerer dine kinder perfekt. Så de af jer, der tror, at dit ansigt ser lidt ud her, er din chance for at prøve denne Illuminator og få dem til at se fyldige og rosenrøde ud.
Køb nu
[SC: Mediad]
Highlights for Dark Skin:
Mange dejlige damer kan også prale af en melaninrig hudfarve, og derfor er de nødt til at vælge farver eller markører, der er variationer af guld (roseguld, champagne eller bronze). Men den største ting at overveje, når man køber en markør til mørk hudfarve, er at sikre, at det er meget pigmenteret, ellers dukker det måske ikke op på huden. Frostige og lyserøde nuancer får din hud til at se for bleg og unaturlig ud.
Varmere nuancer skal være dine fokusområder for at få din hud til at gløde i stedet for at se grå ud. Vælg de rigtige farver, så ser du ud som en drømmediva, rod på nuancer, du kan ende med at se ud som om du er klædt til Halloween! Så her er vores liste over markører for mørke hudfarver:
Kilde: R29Static.comBenefit Watt’s Up-Cream-to-Powder Highlighter:
Pris: Rs. 3342
Til denne pris er dette fordelprodukt en stjæle. Formlen er en creme-til-pulver-formel, hvilket betyder, at selvom du starter med pulver, smelter den hurtigt ind i din hud og er formbar. Plus det varer i ret lang tid. For folk i troperne (det er os!), Er denne en drømmekombination. Det løber ikke af med sved og regn. Highlighter leveres med en buff -svamp for at udjævne disse linjer. Det er et perfekt produkt til mennesker med fedtet hud.

Køb nu
Becca Shimmering Skin Perfector Presset Powder:
Pris: Rs. 4224
Selvom det er lidt på den dyrere side, er dette produkt meget pigmenteret og fungerer som en charme for mennesker med mørkere hudfarver. Det er en pulverformel, der fungerer såvel som en væske og kan glide let med kun en stryg. Det kommer i et stort udvalg af farver til alle hudfarver, og endda mørke hudfarver har fire eller fem nuancer at vælge imellem. Så det er en win-win for alle. Det forbliver temmelig længe og er rejseklar, så det kan gå med dig til lange ture!

Køb nu
NARS Hot Sand Illuminator:
Pris: Rs. 7246
Ja, denne er igen lidt på den dyrere side, men den kan fungere meget godt med mørkere hudfarver. Formlen er i den flydende form og giver denne subtile glød til din hud, der får den til at se surrealistisk og smuk ud. Det er meget let at anvende, og dette gør det til en favorit hos mange skønhedsentusiaster. Det er også godt for mennesker med fedtet hud og større porer, fordi det fungerer som et Instagram -filter og let slører alle pletter. Perfekt til dagtimerne, denne kan også gå af som et fundament for at give dig en god dækning. Du har også brug for en dråbe af den til blanding – den meget pigmenterede formel fungerer undrer sig, selvom du bruger den i en lille mængde. Den eneste kvalme – den er ikke let tilgængelig i Indien. Så du bliver muligvis nødt til at bede dine klodtrottende venner om at få det til dig. Mange falske produkter er tilgængelige online, men at holde sig væk fra dem ville være et smart valg.

Køb nu
Så her er vores liste over bedste hudhøjdere til forskellige hudfarver. En vigtig ting at bemærke her er, at markører har brug for de rigtige værktøjer til at anvende. Påfør for meget, og du kan ende med at ligne et skinnende juletræ, bruge for lidt, og du ser måske Boca Juniors Trøje sved ud. Du skal bruge det rigtigt til at ligne en glamourdronning! Og husk, en lille markør går langt med at få dig til at se dramatisk ud, så hold dig til markørerne til aftener og lejligheder, hvor du vil blive til en show-stealer.
Vidste du, at markører også kan bruges på din krop? Selvom kropsmænd sælges på markedet, kan også lidt af ansigtets illuminatorer gøre det samme job. Så næste gang du skal gå den røde løber, daB lidt på din krop strategisk og gør disse krave klinger til den tale om byen! Fortæl os din yndlings markør fra listen i kommentarfeltet og ethvert andet skønhedshack, du kender, bruger det.

Add a Comment

Your email address will not be published.