Overkommelige forårstykker for at få nu

< >

Køb udseendet

Er du klar til foråret? Mens vi stadig er dybt om vinteren, er det ikke for tidligt at begynde at tænke på foråret. Ja, det er tid til at friske din garderobe. Hvis du ikke har bemærket, er butikker og mærker allerede begyndt at lagre op på forårstykkerne, og der er så masser af billige forårstykker at komme nu. Disse stykker kan stadig indarbejdes i din nuværende stilideal nu og overgang til foråret om et par uger.
Et af de steder, jeg har lagret op på, er Walmart. Walmart har hundreder af foråret nyankomne til at kontrollere. Hvis du stadig sover på, hvad Walmart har at tilbyde, er det tid til at tænke to gange, fordi du vil blive chokeret, hvor utroligt og billigt de stykker de har på lager. En af de ting, der fangede min opmærksomhed, er dette grønne slip nederdel, og det kommer i tre andre farver, herunder lyserød, som jeg elsker. Jeg hentede også Scoop Lemon Green Slip Nederdel fra Walmart, som jeg planlægger at parre med Tie Dye Sweatshirt eller Graphic Tee Tee Shirt for en afslappet fornemmelse.
Hvis du prøver at finde Spring Essentials at tilføje til din garderobe nu, vil jeg foreslå at tjekke Walmart Ny ankomster. Overvej også forårstendenser som løs denim, blomsterkjole, maxi kjoler. Disse stykker kan bæres ideelt nu parret med cardigan, frakker og støvler. Jeg parrede min grønne Wales fodboldlandshold Trøje slip nederdel med en matchende blonder grøn cami, som også kommer i andre farver. I betragtning af at vejret stadig er koldt her, indarbejdede jeg en lang brun cardigan til varm og til at supplere den grønne farve. Da flertallet af os stadig arbejder hjemmefra, vil dette look give en stilfuld, ukompliceret, men komfortabel WFH -tøj. Det er en af de foretrukne ting, jeg elsker ved at bære et glideskørt eller kjole ideelt nu.
Overkommelige forårstykker for at komme nu

Slip midi nederdel
Jeg har i øjeblikket denne Midi Slip nederdel i grøn i størrelse lille. Jeg har også det lyserøde par. Jeg elsker kvaliteten og den elastiske talje. Du kan style det med støvler og pels om vintertid eller sandaler og sneaker til foråret.
Shop nu

Cami top med blonder
Dette er den lyserøde version af min grønne cami. Elsker snøreoplysningerne og de krydsede tilbage detaljer. Passer til størrelse. Jeg har i øjeblikket en lille. Det kommer i grøn og bordeaux farve.
Shop nu

< >

< >

Midi slip kjole
Jeg tror, jeg er besat af glide nederdele og kjoler. Elsker farven på denne glidekjole. Det kommer også i Vissel Kobe Trøje orange. Kast blot på en lang cardigan, støvler eller sneakers, og du kan bære den nu og videre.
Shop nu

Tie farvestof sweatshirt
Da mange af os stadig er WFH, er sweatshirt og svedbukser gode at have. Elsker denne Raglan -sweatshirt. Du kan parre det med jeans, over glidekjolen over eller med svedbukser.
Shop nu

Harpikskæde crossbody taske
Et andet stykke, som jeg købte, er denne kæde crossbody taske. Kædetaljerne fangede absolut min opmærksomhed. Elsker også farven.
Shop nu

Midi spalte nederdel
Denne spalte nederdel kommer også i sort. Jeg fik det grønne par, og jeg parrede det tidligere med slipsedagens sweatshirt nedenfor og også med en grafisk tee.
Shop nu

Grøn/lyserød raglan sweatshirt
Denne sweatshirt kan bæres med den spalte slip nederdel påpeget ovenfor. Elsker slipsfarvningsfarvekombinationen. Du kan også parre det med Kashima Antlers Trøje jeans.
Shop nu

Du kan også nyde:

Sådan klæder du dig let denne Thanksgiving -ferie

Her er hvad man skal bære denne nye …

Den en masse ønskede sommerkjole at bære …

Enkel, men chic måde at bære farve på …

Kom ind i kendskabet.

Tilmeld dig din e -mail -adresse for at modtage nyheder og opdateringer.

Fornavn

Fornavn

Fornavn

Fornavn

Efternavn

Efternavn

Efternavn

Efternavn

Email adresse

Email adresse

Email adresse

Email adresse

Abonner

Tak fordi du abonnerer!

Add a Comment

Your email address will not be published.