Sådan gør du en hybrid arbejdsforhold Meget mere effektiv

Et par uger tilbage havde besøgende en mini-diskussion om nøjagtigt, hvordan man gør en hybrid arbejdsforhold meget mere effektiv, hvilket jeg mener også er et fantastisk emne for denne dag som alder. De af jer, der er på kontoret 2-4 dage om ugen samt aktiveret til at arbejde fra hus på andre dage, hvad er dine fineste forslag til at få hybrid til at fungere, arbejde?
Her er besøgende spørgsmål:
For dem af jer, der laver en hybrid WFH-situation, hvor du er på kontoret 2-3 dage såvel som hus 2-3 dage, har du nogen form for forslag til håndtering af ikke at være på nøjagtigt samme placering hver dag? Jeg blomstrer virkelig på rutine, såvel som ikke at have det får mig til at føle mig underlig. Jeg har ligeledes FOMO om, hvad mine kolleger får op til, såvel som en helt ny partner, som jeg vil blive tilbudt til. Måske er det okay såvel som en hybrid ting ikke for mig, men jeg prøver virkelig at vikle mit hoved rundt om, hvad jeg forstår at være sandt – at være i stand til at arbejde fra huset Bologna FC 1909 Trøje et par dage om ugen kan være virkelig god, hvis du Gør det godt. Ud over at være væk et par dage om ugen vil det ikke rigtig få mig til at gå glip af noget eller skade min associerede.
{Relateret: Vores fineste forslag til hot desking}
(For det første antyder en sjov kendsgerning: Som rapporteret af WSJ antyder en ny forskningsundersøgelse, at 2 på kontoret dage om ugen, ikke 3, er det vidunderlige område til hybridarbejde.)
En besøgende bemærkede, at det væsentlige for hendes succes er en forudsigelig rutine, hvor hun er WFH på visse, forudplanlagte dage. ”Det er lige så stressende for min hjerne at skulle tænke på valg såvel som at revurdere valg hele tiden. Jeg prøver ligeledes at rutinemøder for de dage, jeg er på kontoret. Jeg har endnu ikke fundet ud af, hvad jeg skal afslutte med ting som papirdata såvel som poster, der i øjeblikket er alle hjemme. ”

En anden besøgende gentog hendes følelser og bemærkede
Jeg tror, ​​det er perfekt, hvis du har forudsigelige dage i embedet, såvel som at bruge dem forskellige møder, mentorordning samt små opgaver/e-mail på kontoret samt derefter bruge husdage til fokuseret arbejde på større projekter.
{Relateret: Præcis hvordan man kan være en fantastisk fjernarbejder}
Læserne bemærkede ligeledes, at du for vejleder/mentorfunktioner kan foretage telefoncheck-ins rutinemæssigt på WFH-dage, så de forstår, at de ikke kræver at redde deres bekymringer for formelle møder eller på office-dagene.
Over hos Corporettemoms har vi afrundet vejledning fra mødre, der ofte arbejder i huset, såvel som en bemærkede, at hun især kan lide at arbejde fra hus torsdag/fredag: ”[Jeg] er en god metode til at begynde at indpakke ugen, Især når det er integreret med ‘sommertimer’ (som løber fra slutningen af ​​maj-Sept.) Det gør det muligt for os kun at arbejde en halv dag på fredage. ”
{Relateret: 30 tilfældigt arbejde-fra-hjem-tip}
Tilsvarende, når vi har drøftet nøjagtigt, hvordan vi får mest muligt ud af tiden på kontoret, har vi delt forslag såsom at gå til folks skriveborde, aflukke eller kontorer bare for at inspicere i, ud over at dvale efter møder samt dukker op i glad time, når du kan. (Dette er sandsynligvis den ene ulempe ved at vælge fredag ​​som din WFH -dag!)

Vi har ligeledes afrundede fejl for at forhindre, når vi arbejder fra hus over hos Corporettemoms, delvis påvirket af besøgende tråde lige her på Corporette om ting, som folk ikke kan lide ved WFH -kultur – en af ​​de mest betydningsfulde fejl, som folk personligt laver, holder ikke øje med erhvervsvækst. Som vi bemærkede der:
At ikke vokse tilstrækkeligt i din besættelse [er en enorm faldgrube til at forhindre, når WFH i nogle tilfælde eller altid]-jeg har Forenede Stater fodboldlandshold Trøje lige for nylig hørt en tale om nøjagtigt hvor mange kvinder “fejler” i deres karriere i det mindste, da de bliver til en-trick ponyies , så godt som jeg tror, ​​det er dobbelt vanskeligt at presse på for nye færdigheder eller “vækst” arbejde, er du ikke forberedt på, hvis du er væk fra folks radarer.
Læsere, hvad er dine tanker-de af jer, der er på kontoret 2-4 Mexicos fodboldlandshold Trøje dage om ugen, hvad er dine fineste forslag til at gøre hybridarbejdet meget mere effektive såvel som forudsigelige? Hvad er de største kampe, du kommer imod, når du prøver at få det til at fungere, samt hvilke gaffes ser du kolleger såvel som underordnede gøre?

Add a Comment

Your email address will not be published.