7 lækre måder at gøre din næste Negroni

til vores redaktører deler deres yndlingsopskrifter

Hvis du elsker klassisk herretøj, er chancerne for, at du også elsker Negroni -cocktail. Ligesom god stil er der ingen måde at lave en Negroni ordentligt på. Så i ånden af ​​forskellige personlige stil og udtryk bad vi vores redaktører om at dele deres bedste Negroni -opskrifter. Vi ved, at der vil være mindst en, du elsker.

Du vil måske også syntes om:
Alt forkert med Stanley Tuccis Negroni -opskrift
En klassisk reimagineret: Den hvide Negroni
Det originale HSS Negroni -indlæg

Gary Harrisons perfekt tidsbestemte Negroni

Lad mig bukke en idé om at oplyse, at der for mig ikke er nogen enkelt ideel Negroni. At have en dybt siddende præference for en bestemt opskrift er ensbetydende med at tilstå, at du seriøst gerne vil eje et ur. Jeg ville ikke bære en Cartier -tank, mens jeg dykkede eller en sømaster til åbning aften på en opera. Den ideelle Negroni afhænger også af timing og omstændigheder.

x

10 Instant & Easy Men’s Style -opgraderinger

Flere videoer

0 sekunder på 5 minutter, 10 sekunder

Næste op
Den øverste begynders kapselgarderobe
09:22

Direkte
00:00
05:10
05:10

I lyset af en solrig eftermiddag, med tilsyneladende ubegrænset mulighed foran mig, og varme smil og mad undervejs, vælger jeg typisk en frisk, kraftig St. John -inspireret Negroni som en slibemiddel. 1/2 Tanqueray, 3/10 Punt E mes, 2/10 Campari og en citronskal (ikke orange) for ekstra frisk bitterhed. Serveret i en stor tumbler med masser af is.

Efter skumringen, fuld af mad og tilfredshed, med Coltrane og Ellington, der spiller på hi-fi, når jeg altid efter noget andet. En af mine favoritter er 1/3 Berry Bros nr. 3 Gin, 1/3 Martini Bitter Riserva Speciale, 1/3 Vermouth (Antica Formula eller Cocchi Vermouth di Torino afhængigt af hvad jeg kunne spist og om jeg har lyst til Vanilla eller mørk Chokolade til top det). Garneret med et dehydreret orange hjul. Serveres i et DOF -glas med en enkelt terning af klar is (lavet af mineralvand).

– Gary Harrison

Drew Chambers fire-ingrediens Negroni

1 oz Amass tør gin
0,5 oz Carpano Antica Vermouth
0,5 oz punt e mes
1 oz contratto bitter

Kombiner de ovennævnte ingredienser, rør over is, server over en klar terning – jeg elsker wintersmiths -isproducenterne – og pynt med en appelsinskal. Jeg finder ud af, at det ved at opdele vermouth i disse to dele begrænser sødmen og også inkorporerer al den urteagtige, der gør Punt E mes så stor. Jeg ved også, at dette er helligdom, men jeg synes, at Contratto er bedre end Campari. Contratto opnår det samme som Campari her, men med en opskrift, der praktisk talt er så kompleks som Chartreuse, tilføjer den et dybde niveau, der er fantastisk. (Og jeg elsker også, at der ikke er nogen ekstra farvelægning.)

Endelig synes jeg Amass Gin er en af ​​de mest interessante nye gins i de sidste flere år. Der er citrusnoter, der fungerer godt, men også lidt røg og krydderi, der skaber en virkelig fantastisk sipping gin, hvis du er interesseret. Og selvfølgelig gør det også en morder Negroni.

– Drew Chambers

BUTIKKEN

Gennemse vores samling af tilpasset herretøj og tilbehør

UDFORSKE

Casper Lundmoses Negroni Vecchio

1 oz. Beefeater Gin
1 oz. vintage punt e mes
1 oz. Vintage Campari
Tørret orange skive til garnering

Hvis du følger mig på Instagram, ved du, at jeg er en betydelig Negroni -fan. Ville en være en selvrespektive herretøjentusiast, hvis jeg ikke var det? Jeg elsker at eksperimentere med ingredienser, proportioner og forskellige variationer – dog afviger jeg aldrig for langt fra originalen.

Min favorit er Negroni Vecchio. (Faktisk en 2/3 Negroni Vecchio, fordi jeg ikke bruger vintage gin.) I årenes løb har jeg sket på en flaske Campari fra 1980’erne såvel som en række søde vermouths fra den samme æra med min personlige favorit, E mes.

De 30-plus-år med aldring giver ånderne en meget meget mere kompleks smag. Campari har for eksempel en meget stærkere bitterhed, som jeg helt kan lide. Og Punt E Mes har mistet lidt af sin sødme og taget på en smagsprofil, der er mørkere og dybere. Så langt en gin går, vælger jeg typisk Beefeater, da jeg tror, ​​det er en af ​​de højeste kvaliteter for pengene.

Da jeg virkelig glæder mig over bitter smag – jeg tager en IPA over en ale enhver ugedag – går jeg normalt lidt tungere på Campari sammenlignet med vermouth. Men når jeg arbejder med en vintage vermouth, vælger jeg altid den klassiske måling af lige dele.

Til pynt, enten en frisk skive orange på den “rigtige” måde eller en skive tørret orange, holder jeg i min hjemmebjælke. Jeg kan godt lide hjemme, det tilføjer smag i næsen såvel som til drikken. Mit øverste forslag – hvis du støder på en vintage flaske, skal du ikke overgå muligheden – det tager din Negroni til et andet niveau.

– Casper Lundmose

Brian Sacawas Rich & Classic Negroni

1 oz. Tanqueray London Dry Gin
1 oz. Cocchi Vermouth di Torino
1 oz. Campari
Orange skive, halveret, til garnering

Jeg er en væsen af ​​vane. Jeg ved hvad jeg kan lide, og når jeg først har ringet til det, detændrer sig sjældent. Dog paradoksalt nok min smag på en bestemt Negroni -opskrift ebbs og flyder med sæsonen og mine smagsløg. Plus, med så adskillige muligheder og permutationer, har jeg lyst til, at jeg ikke eksperimenterer fra tid til anden ville gøre sig selv en bjørnetjeneste. Men når jeg ringer i en opskrift, har jeg en tendens til at holde mig til det i et godt stykke tid, og det er den, jeg har favoriseret for nylig.

Før vi kommer ind i ind og outs i min nuværende foretrukne Negroni -opskrift, lad os tale om min tidligere favorit. Lige dele Beefeater Gin, Martini & Rossi Sweet Vermouth og Campari. En meget klassisk, ingen nonsensmetode og hvordan enhver Negroni, jeg nogensinde har haft i Italien, blev forberedt. Og ligesom mine italienske bartendere, gider jeg ikke at måle noget – øjeæble hver ingrediens bedst i glasset, tilsæt lidt is, røre et par gange med min finger og nyd.

Nu min nuværende yndlingsopskrift. Det er bestemt klassisk, men ratchets et par ting op et hak fra den gamle Beefeater, Martini, Campari står ved. Først tørrer Tanqueray London. Ud over at være en meget mere potent drikke, har den en større bid og snap til smagsprofilen, der spiller pænt med Campari. Det kontrasterer også utroligt godt med Cocchi Vermouth Di Torinos rige smag og tekstur – meget dybere og meget mere kompleks end Martini & Rossi.

Til denne opskrift bryder jeg mixglas og jiggers ud, fordi jeg har forsøgt at øje med denne et par gange, kan jeg fortælle dig, at præcision betyder noget her. Rør med is i 30 sekunder, sil i et dobbelt gammeldags glas over en stor isterning, og pynt med en orange kil.

– Brian Sacawa

Tony Gorgas originale #Menswear Negroni

1 oz. Monkey 47 gin
1 oz. Punt e mes
1 oz. Campari
1 skive cara cara orange til garnering

Mens jeg laver en Negroni med mange ikke-kukkeri-gins (Tanqueray er en fremragende og let tilgængelig-godt valg, Brian), har jeg for nylig lyst til abe 47. Det er bestemt dyrt, men den subtile balance mellem citrus og urt Noter supplerer enhver god vermouth. For mig er Vermouth dog det, der giver en Negroni-karakter-og punt e mes er nøjagtigt billetten.

Den er rig og tyk, med en mundfølelse, der ligner god balsamico. Det kan være sirupagtig, men langt fra alt for sød. Jeg har lyst til at drikke noget væsentligt, og det er en fremragende ledsager til en god ribeye på grillen.

Hvad angår Campari, har jeg ikke meget erfaring (eller har lyst til at afskales for) med de vintage godbidder. Få mig nogle af de lyse røde ting fra den lokale spiritusbutik, og vi er gode til at gå.

Min første Negroni havde en orange skive, og det er sådan, jeg gør dem nu. Jeg vil lave en blodorange, hvis jeg kan finde det- men den subtile sødme af Cara Cara-sorten fungerer rigtig godt. De er også en god størrelse til glasvarer.

Kvalitetsis er en overordentlig undervurderet komponent til enhver cocktail. Jeg har ret godt ledningsvand i mit hus, men jeg kører det gennem mit Brita -filter alligevel. Jeg foretrækker også en rund isblok til en firkant eller flere terninger. Langsomere smeltning svarer til en mindre udvandet drink.

Hvad angår proportioner, er jeg en klassisk fyr med lige store dele. Jeg blander min op i batches og stash det i mit køleskab. Det er et lille nikk til min afdøde bedstefar, hvis partner plejede at holde en krukke med sin “medicin” (en tør vo manhattan) i køleskabet, så han kunne have en halv pour hver eftermiddag. Han levede til 101, så jeg forventer, at det er en god praksis at følge.

– Tony Gorga

Brad Lanphear rystede, ikke omrørt Negroni

1 oz. Tangueray nr. Ti
1 oz. Martini & Rossi Sweet Vermouth
1 oz. Campari
Appelsinskal til garnering

Jeg kan godt lide min Negronis ekstra kold, hvilket gør dem så meget mere forfriskende i de varmere måneder. (Det er dog ikke for at antyde, at de ikke kan glæde sig over året rundt …) Jeg er tilfældigvis meget mere speciel om processen med at fremstille Negroni end drikens faktiske ingredienser. Så længe du har Campari, vil enhver god gin og sød vermouth gøre susen. Jeg har tilfældigvis Martini & Rossi sammen med Tanqueray nr. Ten bedst nu, så lad os vælge dem.

Det, jeg er utroligt specielt ved, er isen. Det skal være ~ 1 ”kuberet is – ingen chips eller halvmåneformet isenhedsis. Du har brug for en god gammeldags isterningsbakke, hvilket er, hvad du burde bruge til alle dine cocktails alligevel. Hvis du kan finde den ene af disse metalhåndtagsbakker fra 1960’erne, der gør ideelle terninger, den slags, din bedstefar sandsynligvis har brugt, er du i forretning.

Forberedelsen starter med at gribe en stor håndfuld is og derefter placere den i en stor metalcocktail shaker. Hæld derefter 1 oz. af hver ingrediens over isen. Ryst kraftigt! Sæt derefter en anden, mindre håndfuld is i et klippeglas. Sil rysteren i glasset over isen. Pynt med en appelsinskal til et ekstra strejf af citrus og pop af farve. Glæd dig med at blive hurtigt.

– Brad Lanphear

Steven Elliott’s Mezcal Negroni

1 oz. Del Maguey Mezcal
1 oz. Dolin eller Carpano Antica Sweet Vermouth
1 oz. Campari
Appelsinskal til garnering

Lad os være ærlige, klassikerenNegroni-opskrift er en, som enhver selv respekterende cocktail-aficionado burde vide, hvordan man laver. Selvom jeg aldrig nogensinde vil diskriminere den berømte drink, er sandheden, jeg er blevet lidt keder af dem. Måske er det den konstante afgudsdyrkelse, eller måske er det, hvordan jeg efter et par for mange har lyst til absolut død. Damn dig, gin!

Det, jeg roser om den italienskfødte drink, er dens afbalancerede 1-1-1 blanding af ånd, bitters og aperitif. Jeg er ikke nogen, der holder en fuldt udstyret bar i mit hjem, så på en almindelig dag passer en cocktail med meget mere end fire ingredienser ikke min stil, hvilket er en af ​​grundene til, at jeg kan lide Negronis.

Min foretrukne fortolkning af Negroni er den mezcal negroni. Det, jeg værdsætter ved Mezcal, er den røgede smag, den tilføjer til blandingen. Kombineret med sødmen i den vermouth og den bitre orange smag af Campari er det en let at drikke cocktail, som jeg vælger ni gange ud af 10.

Jeg kan godt lide at skifte ting op meget og typisk ændre en eller alle de tre ingredienser for at få en anden smagsprofil. Udskiftning af Campari med Zucca Amaro, ændret den søde vermouth eller prøve en ny flaske mezcal. Hver ændring tilføjer en nuance til Negroni, der holder den interessant og underholdende.

– Steven Elliott

Din yndlingsopskrift?

Chime nedenfor med din bedste Negroni -opskrift!

Add a Comment

Your email address will not be published.