En flashback af 5 film, der gav os arbejdstøj mål

biograf og religion er to ting, der dikterer det indiske samfund. De kan ikke adskilles, men ender også med at forvirre mange af os. Som når de bruges i stedet for den anden, når det vedrører Stade Rennais FC Trøje klædning eller fører vores liv.
Mens religion lærer kvinder, hvordan de skal klæde sig, er det biografen, der lærer den moderne moderne kvinde, hvordan man kan klæde sig ud til arbejdspladsen.

[Læs også: Stilfuldt vintersæsonkontorstøj til kvinder i Indien]
Vi tager dig gennem fem sådanne Bollywood -film, der inspirerer påklædning på arbejdspladsen. Du vil helt sikkert elske forsøget fra disse film på at gøre arbejdsmål til en høj prioritet på arbejdspladsen.
Piku
Deepika Padukone fortjente meget prisen for bedste skuespillerinde for filmen Wolverhampton Wanderers Trøje Piku. Ikke kun for den rolle, der er skrevet til hende af instruktør Wales fodboldlandshold Trøje Shoojit Sircar, men hendes følelse af styling i filmen.

Hvis du husker filmen Piku, spillede Deepika Padukone rollen som en arkitekt, der drev sit eget firma. Dette indebærer ikke, at hun var klædt i dyre magtdragter, man ser i virksomhedskorridorer, men smarte udseende Kurtas, der gav hende det feminine og rodede look.
Chic hun kiggede i næsten enhver ramme i filmen, da hun gik til Office i Kurtas parret med interessante bundbund.

Og der var ingen høj profileret couture -designer her, men en dame kaldet Veera Kapur, der gjorde kostumet med at designe. Der var hver smule smarthed og magt i Deepikas culottes-og-Kurta-look.
Alt i alt var Piku klap værdig, fordi det næsten udløste en følelse af præstation hos kvinder iført indisk slid på arbejdspladsen.

Kilde: desimartini.compk
Sporty kort hår fik Anushka Sharma til at spille rollen som journalist i blockbuster -filmen ‘PK’ ubesværet.
Ved hjælp af to kostumedesignere Manoshi Nath og Rushi Sharma kom det androgyne look af ‘Jagat Janani’ spillet af Anushka over som en velkommen brise i Bollywood -film.

Hvad angår makeup, var der ikke belastninger og masser af pandekageshentning på Yami, bare subtil nøgen makeup og undervurderet tilbehør.
Kilde: CoveringMedia.com [SC: Mediad]
2 stater
Som medarbejder i erhvervsbranchen satte Ananya spillet af Alia Bhatt på hendes indiske udseende utroligt godt. Chic Kurtas udviklet af Indiens Pied Piper i Couture, der udvikler Manish Malhotra, forbedrede Alia’s feminine side, mens hun holdt sin følelse af frihed i virksomhedens dressing intakt.
Kurtas båret af Alia i filmen var meget mere på den subtile side, hvilket gav hende en smart og elegant persona, ikke det ‘Behenji’ look.
Kilde: Desidime.cominkaar
Det er godt at se Bollywood Heroines eksperimentere med roller og tøj i film. Et sådant stykke glæde var Chitrangada Singh, der spiller en reklameprofessionel i filmen Inkaar.
Chitrangadas kostumer blev udviklet af Rick Roy og Niharika Khan. Det, der gjorde det tydeligt, var, at de var en blanding mellem Smart Office Dressing og Edgy Styling. Derfor rystede Chitrangada bestemt i sine smarte Midi -kjoler, stilfulde hæle og rodet tilbehør, der næsten dannede filmens sjæl. Er sikker på, at der ikke kunne være nogen inkaar til de komplimenter, der kom hendes vej.
Kilde: BuzzIntown.com [Læs også: Kvinders arbejde bærer mode afkodet]
Så dette var et forsøg på at tage dig gennem magtdressing, der er et udtryk for magtspil i virksomheds- og medieverdenen.
Vi håber, at du elskede, hvordan arbejdet med at bære mål, gør et interessant skift i dag. Det er noget, der giver dig friheden til at bære og udtrykke dit kropssprog i klare udtryk.
Fortæl os, hvilken film der er nævnt ovenfor, der er den bedste, der giver arbejdstøj til den indiske kvinde.

Add a Comment

Your email address will not be published.