Ditching af syntetiske mikroperler: Valg af et sundt alternativ til mikroperler i hudeksfoliering

Åh, så du føler dig på toppen af verden og ser de små plastperler, der findes i ansigt og kropsskrubber? Ja, mikroperler, som de kaldes, får dig til at føle dig som om de vil gøre maksimal skrubning og eksfolierer din hud, hvilket får den til at skinne.
[Læs også: Top 7 Face Scrubs in India]

Men du er nødt til at overveje på denne eksfolieringsdel. Kya hai ke disse uskyldige ansigtsblødige perler efterlader ikke en så lys indflydelse på miljøet. Da de absorberer toksiner i vandet, er de en alvorlig trussel mod fiskesamfundet, der sluger dem. Eeks!
Frygt ikke, da der er et par alternativ til mikroperler i mikroperadfrie produkter, der er blide, men uden disse polyethylenperler, der kan være skadelige for huden.
Mikroperad gratis produkter
Jeg tager dig gennem en kurv med mikroperadfri kosmetik, der vil gøre din hud stolt uden at forårsage tilbageslag til miljøet. Disse bionedbrydelige 100 procent effektive alternativer såsom ris, abrikosfrø, valnødskaller, pulveriserede pecanskaller, bambus, eksfolierer blandt andet din hud.

Bioré Acne Clearing Scrub
I modsætning til plastikmikroperler i kosmetik, skylder denne klassiske ansigtsrensning sin kraft til Senegals fodboldlandshold Trøje mikrokrystallinske voksperler, der nedbrydes at forlade din hud glad uden at være grim for fisken. Så Serbiens fodboldlandshold Trøje denne mikropread-gratis skrubber er en win-win for både dyr og mennesker.
Kilde: Painted-LADies.comburts bier Peach & Willow Bark Deep Pore Scrub
Den pore-clearingskrub af Burt’s Bees har Willow Bark, der fjerner snavs og overskydende olie. Peach Stone polerer forsigtigt dit ansigt.

Kilde: WordPress.comelemis Gentle Rose Exfoliator
I denne klare gelformel, vil du se små jojoba -estere, der giver din hud en anstændig buff uden at forårsage nogen kløende eller ridsende følelse. Oven på det har denne type naturlige eksfoliatorer delikat blomsterduft, der efterlader en rolig effekt.
Kilde: Blogspot.comelizabeth Arden Ceramide Line udjævning af eksfoliator
Nyd luksusen af tyk cremet formel og guldrøret i denne mikroperad -fri kosmetik, hvor ceramider får din hud til at se glattere ud efter kun 2 ugers rensning om natten.

Kilde: fluidretail.netkiehls ananas papaya ansigtsskrub
Lavet med ægte frugtekstrakter af ananas og papaya og abrikosfrøpulver, der er fint malet, vil dit ansigt gløde med glæde med dette alternativ til mikroperler.
[Læs også: Kosmetikens holdbarhed]

Renée Rouleau Mint Buffing Beads
Bekymre dig ikke, da Jojoba -estere i disse mikroperadfrie produkter er sikre for fiskemusik. Pebermynteoliepisket formel giver dit ansigt en glamourøs fornemmelse.
Kilde: Blog.Reneerouleau.comSkinceuticals Mikro-eksfolierende krat
Denne lovende ansigtskrub har mikroperler, der ikke er lavet af plast, men fra diatoméjord, et naturligt mineral, som du faktisk kan spise. Yderligere har det aloe vera at fugte din hud.
Kilde: Yelp.comskinmedica AHA/BHA Exfoliating Cleanser
Indeholder jojoba på en sådan superfine måde, er disse mikroperadfri produkter en glat gel, der føles mere som en fugtighedscreme end naturlige eksfoliatorer.
Alfa- og beta-hydroxy-syrerne i denne rengøringsreparation solskadet hud og fremmer Atalanta BC Trøje ny hudelasticitet.
Kilde: Drharkaway.com.W. Grundlæggende eksfoliant
Når produktetiketten læser “Undskyld, ingen plastik mikro-perle-teknologi inde, oops”, kan du godt tænke på kraften i denne naturlige eksfoliatorer fri for mikroperler.
Kun tre ingredienser fremstiller denne mikroperadfri eksfoliant-organisk havre, mandelmel og havsalt.
[Læs også: Eco-Trendy Vegan Cosmetics]
Kilde: Blogspot.com efter at have læst dette, vil du stadig vælge plastikmikroperler i kosmetik eller gå til alternativ til mikroperler? Det kan være en hård opgave at forbyde mikroperler, men intet er mere dyrebart end din hud. Overvej det. Vi vil gerne have dine synspunkter på at forbyde mikroperter i kosmetiske genstande.

Add a Comment

Your email address will not be published.