2020-guiden til at bære træningsdragttrend

Sydkoreas fodboldlandshold Trøje 2020-guiden til at bære træningsdragstrend-for nostalgias skyld har vi afrundet nogle throwback-skud af modepiger i deres nu-iconiske træningsdragter og tilføjet et par nylige observationer for moderne -Dags stylinginspiration, når du gennemser de aktuelle tilbud.

Kilde: Getty
Træningsdragter er ikke synonyme med ordet “chic.” Selvfølgelig er de seje, og takket være Athleisure -tendensen er jeg blevet acceptabel påklædning for modemængden. Men selvom for et par sæsoner siden sidestribede træningsbukser parret med skjorter var vejen til at inkorporere sportsbeklædning i tøj, er det i dag en meget mere koordineret og slank affære.

Denne nye athleisure -trend er den berygtede overtræk, tracksuit. Føler du dig lidt forsigtig med tendensen? Nå, ikke. Og selvom træningsdragten er indbegrebet af den komfortable athleisure -tendens, vil du ikke se ud som om du lige trådte ud af en track- og felttræningslejr, så klæd det op med nogle stroppede hæle eller lag en træningsdragt under en grøft.

Salevam.ru
Det er også behageligt, sporty, afslappet og ser fantastisk ud parret med sneakers. Hvis du fortæres af sportsligt liv og aktivt tøj, skal du hellere prøve dette tøj!

Hvis du spørger mig, hvilken træningsdragt du skal prøve i år, er du Boca Juniors Trøje fri til at vælge den stil, du vil have, fra Velour Designs til klassisk stil fra Wholesale7 -versioner. Hold det overordnede udseende sportsligt, og prøv at undgå rhinestones Irans fodboldlandshold Trøje og glamour lyse udsmykninger.

Se også

Forårsmode
Brug for noget andet? Dette er de dristige mode -outfit -ideer til nybegynder

Foran finder du 2020 -guiden til at bære træningsdragstrend på denne manchetsæson. Hvorfor hyggeligt i beat-up-sved eller en gammel misfarvet tee, når du i stedet kunne kaste op i lidt stilfuld nostalgi? Rul ned vores favorit nedenfor fra virkelig lavpris tøj til de bedste træningsdragter!

Sporty Hooded Solid Ladies Tracksuits
Solid langærmet afgrøde -træningsdragt til kvinder
Solid langærmet Bodycon Womens Workout Outfits
Brev trykt hætte efterår 2 stykker bukser sæt
Brevprint tynd langærmet bukssæt
Hætte krave corduroy to stykker kvinder sæt
Kontrast farve langærmet to stykker bukser sæt
Farveblok blonder op på to stykker bukser
Afslappet to stykker buksesæt
Afslappet solid hætte plus størrelse træningstøj

Add a Comment

Your email address will not be published.