Alive Tee Shirts

Det sted, hvor du kan få en utroligt sød såvel som elskelige tee -skjorter samt bidrage til en ædel sag på nøjagtigt samme tid kaldes “levende”. Historien er ekstremt imponerende, da den startede fra et koncept såvel som endte som et enormt job, der virkelig bidrager til at redde truede dyr.

Dens udvikler er Christian Lindemann, en tysk illustratør, der arbejder fra Hannover, i det nordlige Tyskland. Han er ejeren såvel som arrangør, såvel som det indebærer, at han tilbyder med alt design, forsendelsesordrer, besvarelse af klientspørgsmål, håndtering af butikker, får papiret til at fungere såvel som.
Hippo T-ShirtCrocodile T-shirtthe-jobbet repræsenterede hans koncept til sin afsluttende undersøgelse (2003) på Hawk University Hildesheim for i sidste ende at få sin grad i grafisk design. Efter at have udviklet forretningslogoet såvel som at vælge navnet “Alive”, ønskede Christian Lindemann at style en af ​​de mest truede såvel som usædvanlige dyr, så han udviklede Javan Rhino fra Indonesien. Han lavede tre stilarter på næsehornene såvel som trykte dem på 100 tee -skjorter hver.
På det tidspunkt omfattede hans instruktør såvel som hans medpraktikanter konceptet såvel som købte en masse tee -skjorter fra ham. I mellemtiden blev webstedet oprettet, såvel som det var på tide, at det life tee shirts job bliver større. Christopher stopper sin daglige opgave i 2007 og valgte at gå på fuld tid freelance samt fokusere på hans illustrationer til magasiner såvel som på hans brand.
Elephant T-Shirtfox T-shirtcheck ud af sin butik: og forlader ikke uden en T-shirt! Stilarterne er meget søde såvel som husk for hvert salg, han donerer mellem 1 såvel som 2 euro til WWF (World Wildlife Fund for Nature). Pengene vil blive brugt til at beskytte de tranger dyr, der vises på hans T-shirts. Et par af dem er: Red Panda, Sumatran Elephant, Indian Crocodile (Gharial) såvel som Mauritius Parakeet. Fra sit salg bidrog han med 500 euro til WWF for den ekstremt usædvanlige Amur-Leopard i 2009.
Alle stilarter er trykt på amerikansk tøjtøj. Stilarterne udskrives hovedsageligt i et løb på 100 eksemplarer. Efter at der er tilbudt en stil, vil den være væk permanent (der kan være nogle undtagelser). Der er dog nogle klassikere, der vil blive genoptrykt regelmæssigt. Disse er: Sneaker Bird, Red Panda, Rockin Birdie, Chris Crocodile samt cykling af elefant.
Du kan ligeledes opdage hættetrøjer, tee -skjorter til børn, lodne gode venner badges, kalendere eller Kraken plushies.
Owl T-shirtoctupus tee-skjorter til børnanimal trykte klistermærker, hvis du kan lide hans værker, skal du sørge for at inspicere hans portefølje på. Lige her er et par af de fantastiske illustrationer, han gjorde for magasiner:
T-shirt hovedtelefoner designsmokkere tee shirts designanimal t-shirtanimal t-shirtanimal t-shirtschool stil t-shirt
0/5 (0 anmeldelser)

Add a Comment

Your email address will not be published.