Chic Hot Ways to Sport Bell Sleeve Mønstertrends i sommer

Sommerformularen er ikke en tilgivende, og det er grunden til, at snarere end at bære tøj, der holder os til kroppen, ville se på løse stoffer og mønstre eller stilarter, der Hold os kølige og behagelige. I stedet for tanke og afgrøder, ville vi denne gang fokusere på vores styling med klokkeskærmsmønstre.
[Læs også: 10 langærmet kaftans, som du burde eje]

Mange måder at style op i klokkehylstermønstre
Klokke -ærmet mønster, der bringer stemningen i blomsterkraftens 70’ere tilbage eller den bohemske Boho Chick Chic -look, er det, vi vil se meget mere væk på gaderne, på arbejdet og næsten hvor som helst muligt. Se på de forskellige smarte måder at gøre det på.
1. Høj spalte midi nederdel med klokke mønster
Har du lyst til et helt hvidt ensemble-show i dag? Her er en sexet måde at gøre det på, og denne gang iført det hvide klokke mønster sprød lav V hals top med en høj spalt hvid midi nederdel.

Nedenfor er et par meget flere ideer om skit og klokke ærmer top outfit ideer:

2. Kampstøvler og klokkerne
Bringer lidt meget mere end bare retro her, en blanding af halvfjerdserne og halvfemserne denne gang i klokke ærmerne rompers mørke og neutrale med kampstøvler til selskab og en tværkropspose til sommerstrand sjov!

Nedenfor er et par meget flere ideer om støvler og klokke ærmer outfit ideer:
[Læs også: Sommerstoffer]

Nedenfor er et par meget flere ideer om denims og klokke ærmer topideer:
[SC: Mediad]

4. Ankara Inspiration
Denne gang går vilde trykt med Ankaras i store klokkeærmer lige fra Afrika. Ideel til at afgive en erklæring på den formelle DOS og fester, kan du bære Ankara store klokke ærmer kjole med et par lacy sandaler eller hæle og varme røde læber til udsagnet at komme med!

5. Faststoffer og udskrifter
En trykt høj talje maxi nederdel med en lav V hals solid klokkeærmet t-shirt til en off shore-klient mødes, hvorfor ikke? Fuldfør udseendet med solskygger for øjnene, blyanthæl til fødderne, et tykket halsstykke og dinglende øreringe.
[Læs også: Trendy -trykte rompere]

6. Rene beskårne klokker
Til sommerudflugter kunne du bære rene beskårne klokkeærmer med en sexet spalte lehenga nederdel. Balance udseendet her. Hvis toppen er stærkt arbejdet på, skal du holde bunden matte og smukke. Gå omvendt, hvis du vil, og nøgen naturlig makeup!

7. Chic Office -erklæringer
Brede klokke ærmer sprøde t-shirts med hvide bukser og et par hæle, rystet strandhår til fredagsudseende og en tykket neutral kryds kropspose til selskab, har vi brug for meget mere om det fantastiske fashionista-look, du ville flagre på arbejdet?

8. Fra til Kitty Meet
Bell Sleeves er en tendens i sommer, Club Tijuana Trøje og det er Belgiens fodboldlandshold Trøje grunden til at bære den i let blues med et par tre fjerdedele i sorte bomuld, giver en god modeerklæring. Fuldfør udseendet med åbne West Ham United Trøje toede hæle for fødderne og en elegant slyngepose i seje grafiske tonede mønstre

9. Til poolfester
Sheer Bell Sleeve toppe med masser af lag og et rør inden i, parret med bomuldshot bukser i blomsterrør eller tryk, og en ankel til fødderne giver en poolfest -modeerklæring! Hold læberne nøgen og ansigtet rørt med vandtæt fundament tættest på din hudfarve!

10. Saree Blouse
Hvis du troede, at klokkeærmer kun var til de vestlige modeudtalelser, tog du fejl. Du kan have en stærkt broderet klokkeærmet saree bluse, der fremsætter udsagn med chic bengaliske bomuldssarees. Tag det vintage look med en elegant chignon, mørke rimmede øjne og varme røde læber.

Vi har således vist dig ti måder at bære klokkeærmerne på og flagre tendenser. Gå bedst frem og gør den seje sommererklæring nu ved at følge det, vi fortalte om, hvad vi skal have på klokkehylster, og også ideerne om klokkehylster, vi har vist, at hjælpe med at style klokkeskærmstrendene!
Billeder Kilde: Pinterest.com

Add a Comment

Your email address will not be published.